Būsimas studente, renkiesi studijas, tačiau norėtum derinti mokymąsi ir darbą? Siūlome perskaityti mūsų šauniosios studentės Monikos Banelytės atsiliepimą apie nuotoliniu būdu vykstančias studijas.

Monika studijuoja Investicijų ir draudimo studijų programą Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakultete!

Baigus mokyklą, išvažiavau į užsienį. Ten gyvendama pradėjau domėtis nuotolinėmis studijomis. Likus pusmečiui iki priėmimo į aukštąsias mokyklas, žinojau, kad rinksiuosi Vilniaus kolegijos Investicijų ir draudimo studijų programos nuolatines sesijines studijas, vykdomas nuotoliniu būdu. Nuo pat pirmų studijų metų nebuvo didelių problemų su laiko ar informacijos stoka. Kiekvieno semestro pradžioje gaunu visą informaciją apie studijuojamus dalykus, atsiskaitymų tvarką. Visa reikalinga informacija dalykų studijoms yra lengvai prieinama. Tad privalau pati pasirūpinti savo studijomis ir gebėti organizuoti savo laiką, neatidėliojant svarbiausių darbų.

Džiaugiuosi turėdama galimybę suderinti darbą, studijas ir asmeninį gyvenimą. Nuotolines studijas rekomenduoju tiems, kurie neturi galimybės lankyti paskaitų, bet gali mokytis patogiu laiku ir jiems patogioje vietoje.